hayat mi bu 

kapat
  1. murat kekilli'nin "bir ahir zaman" albümünde söylediği, yeşilçam filmlerini hatırlatan, yeşilçam filmlerinden hatırlanan şarkı.
    #956648 (sehir zorbasi, 06.12.2006 01:03)
  2. yaşadığı hayattan haz almayan insanın ya da insan benzerinin kurduğu, isyan cümlesidir.
    #1435069 (gecesi, 21.03.2007 01:51)
  3. (bkz: büyük insanlık)
    #1435233 (smmnds, 21.03.2007 03:10)
  4. nermin candan'ın seslendirdiği bir güzel eski şarkıdır. SÖZLERi DE ŞÖYLE;

birgün olsun gülmedi talih benim yüzüme
    sevdigimden ayrildim dünya zindan gözüme
    kimse care bulamaz gözlerimin yasina
    cektigim cileler düsmanlarin basina

yasamak miiiii hayat mi buuuuuu
    allahim hic sansim yok mu
    yasamak miiii hayat mi buuuuuu
    benim askta sansim yok muuuu

öyle dertliyim ki ben kimse birgün cekemez
    yasamakmis ölmekmis benim icin farketmez
    birgün olsun gülmedi talih benim yüzüme
    sevdigimden ayrildim dünya zindan gözüme

yasamak miiiiiiiiii hayat mi buuuuuuuuuuu
    allahim hiic sansim yok muuuuuuu
    yasamak miiiii hayat mi buuuuuuuu
    benim askta sansim yok muuuuu
    #2811167 (beyazyelkenli, 09.01.2008 03:23)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat mi bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayat mi bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat mi bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a insan geliyor hemen siniflandirayim » kocaya kacmak » monica bellucci » arda turan » fela kuti » eldiven ppt » ozan arif » darbe nasil yapilir » vajina gormekten bikmak » bkz kasmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci