hayat isimli hayat kadini 

kapat
  1. ironilerle örgün bir hayat yaşayan hayat hocası.
    #3217998 (chirurgus, 01.04.2008 15:41)
  2. (bkz: hayat isimli hayat üniversiteli kADIN)
    #3218011 (tuhh kahretsin, 01.04.2008 15:44)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat isimli hayat kadini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayat isimli hayat kadini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat isimli hayat kadini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim annem bir melek » jacques yves cousteau » teknosa » dr oetker keskul » jansoldier » danielle lloyd » deleme » abd li muhabirden turban guzellemesi » kurdistan » hazan » google cevherleri » kabileler bile bu krizden etkilenir » asfaltiniz hayirli olsun » fenerbahce vs galatasaray » kapitalimzme alternatif akimlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basarili gibi gostermek » kirkambar » firinda kanat » karaoke » aziz thomas » pietro pacciani » siham i kaza » 2100 turkiye sinden mektuplar » don t say goodbye » oyunu arapca yuklersen loading sagdan sola doluyor » konu acarken 50 karakterden uzun uyarsi alan yazar » duracell » kingo disco » kill for you » frederic chopin