hayat dudaklarda mey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dudaklarda protein kalmayana kadar opusme
  2. anlamli bir hayat mi yoksa mutlu bir hayat mi
  3. hayat aci biber aci bu durumda hayat biberdir
  4. hayat kadini ile hayat hakkinda konusmak
  5. hayat isimli hayat kadini
  6. hayat ve ask
  7. dar hayat
  8. ey hayat
  9. ab u hayat
  10. bab i hayat

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» o cocuklari » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » namik kemal » hop osurup hop kalkmak » hasilat bilgisi » pierre joseph proudhon » gay hakem » 1594 » witchcraft » the piano tribute to iron maiden » satanist memur » ceng » grafis » iyi ki varsin » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » mohsen namjoo » maddeyi esas almak » konusunca error veren kadinlar » cafe des cafes » a priori » diyarbakirspor » the darkness » en cok yalnizlik usutur » basketbol takiminin en kisasi olmak » lil jon » entel » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » cengiz candar » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa