hayat bana koydu 

kapat
  1. kendi başarısızlığını başkalarına atamayınca son çare olarak söylenen çaresizlik ifadesi.
    #2934185 (megajardel, 01.02.2008 22:34)
  2. (bkz: kaynım bana kaydı) *
    #2934943 (keskin sirke, 02.02.2008 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat bana koydu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayat bana koydu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat bana koydu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bahriye ucok » turkculuk » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » damizlik » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » kutumda buyuk var acun bey » ahmet buhan » random halde kufur etmek » kizil anka » poseti yikayip balkona asan anne » umit aktan » sozlukte pazartesi sabahi » seyduna turkuleri » hile i seriyye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paralel » ankara » saclari kazitmak » harp uzerine » sen giderken » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak » turhan bozkurt » kumarda kaybettim askta kaybettim » semra hanim » mehmet simsek » mehmet eren » ahah » futboldan anliyovum » turkiye kurtlerindir » topyekun savas