hayat ansiklopedisi 

kapat
  1. encyclopedia of life. gidilebildiğ kadar geriden başlamak üzere, dünya üzerinde yaşamış, hala yaşamakta olan ya da nesli tükenmekte olan tüm canlı türleriyle tanışmak isteyenler için hazırlanmakta olan internet sitesi.

'interaktif canlı bahçesi' de denilebilecek olan sitede bilinen 1.8 milyon bitki ve hayvan türü hakkında bilgiye ulaşılabilecek. türlerin fotoğrafları, sesleri, haritalar, videolar ve bilimsel yayınlara bağlantılar da yer alacak.

ücretsiz olarak hizmet verecek olan site planlandığı gibi giderse yaklaşık 300 milyon sayfadan oluşacak.

ansiklopedinin içeriği bir öğrenciye ya da araştırmacı bir biyoloğa hitap edecek şekilde ayarlanabilecek. ayrıca amatör bilim adamları da siteye katkıda bulunabilecek.

hazırlanması devam eden bu gerçekten ilginç siteye şuradan ulaşabilir, tanıtım sayfalarını vb. tıklayarak fikir edinebilirsiniz.

http://www.eol.org/home.html

kaynak: radikal
    #1688806 (ditty, 26.05.2007 14:00 ~ 14:03)
  2. (bkz: kuran-ı kerim)
    #1688812 (dabaddah, 26.05.2007 14:02)

© 2008 - uludağ sözlük

hayat ansiklopedisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayat ansiklopedisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayat ansiklopedisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balik burcu erkegi » kozlenmis biber » seniseviyorumtugba com » ergun penbe » ertugrul saglam » yasamak bir sanattir » avrupa aslani » pkk li buldun mu keseceksin » olmasa mektubun » basladim yurumeye » titanik misali » cep telefonlarimizi sessize alalim » kuresel krizi az hasarla atlatmak » besiktaslilik » dhl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » welcome to the machine » bogazici universitesi » hayal dunyasi » erzincanspor » iserken bir eli duvara dayama » headbang » the good girl » canimin canani » lgbtt » tutunup kendime » sisman ama mutlu olmak » tutmus iddaa kuponu » yagmur kasifoglu » osuruk kokusunu pasifize eden don » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek