hayallerin pesinden kosmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birinin pesinden kosmak
  2. eski sevgilinin pesinden kosmak
  3. rampadan dusen topun pesinden kosmak
  4. sivrisinek ilaclama aracinin pesinden kosmak
  5. duraktan hareket eden otobusun pesinden kosmak
  6. kosmak kosmak kosmak istiyorum
  7. hayallerin unutulmasi
  8. hayallerin neydi
  9. hayallerin yikilmasi
  10. hayallerin yarim kalmasi

© 2008 - uludağ sözlük

hayallerin pesinden kosmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayallerin pesinden kosmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayallerin pesinden kosmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saros korfezi » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » metrobuslerdeki vip bolumu » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » ersun yanal » alf » michael » douglas forbes » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » asistan hindistan » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » hincal uluc » kiz cocugu » durex elite » serdar ortac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » sebastian leto » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » forever young » diogo luis santo » le quattro stagioni » babasayfa com » yom kippur » sair uuserlardan siirler » devrimci genclik dergisi » kesmir » italyan otuzbiri » rolans » filmkolix