hayaller ulkesinde yasamak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kuzey ulkesinde yasamak
  2. acem ulkesinde
  3. beyaz zambaklar ulkesinde
  4. guliver cuceler ulkesinde
  5. kanlar ulkesinde karnaval
  6. keloglan zenginler ulkesinde
  7. firsatlar ulkesinde bir kemal abi
  8. kemalistler ulkesinde cumhuriyet ve diktatorluk
  9. tanrinin ulkesinde rabbinin korumasinda
  10. siskalar ulkesinde sisko olmak

© 2008 - uludağ sözlük

hayaller ulkesinde yasamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayaller ulkesinde yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayaller ulkesinde yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babet giyip parmaklari gorunen kiz » ilk gorusmede toka cikista opucuk » turk kokusu » aciyagulmek » trt 1 » a shot at love with tila tequila » op beni ricep yi beni ricep » kartalkaya » mind trick » ebu gureyb a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games