hayaller kahyasi 

kapat
  1. atilla atalay'in hüzünlü mizahinin en güzel örnegi harika kitap:

"gözümün önünden bir sürü bakis gecti.
    en mavisinde takilip kaldim. benimkisi oydu heralde.
    henüz kücüktüm, öyle bakan birileri daha bulunur sanmistim.
    hesapta büyümüs halim kücüklügüme kizdi.

her tarafi kaybolsa, defterimin yalnizca o sayfasi kalsin istedim.görünmeyen otobüs gidemezdi benimkine, hayatin radari tarafindan asla görülemeyen, tarifesi belirsiz bir ucakta kendim icin bir koltuk düsledim.

ufaklik,hayatin kontrol kulesinden dogru tuhaf bir laf edip beni yere indirdi sonra.
    "öyle ask kalmadi artik " dedi.
    "belki de sebebim gecen ikibin yilin ardindan, yeryüzünde yasayan son asiktir.o da ölünce biter hepsi."

ufakligin hipotezi, metalik gri renkli milenyum geyiklerinden biri miydi, yoksa, hadisenin gercekten alacakaranlik bir boyutu mu vardi, o an icin bilemedim.."
    #176841 (süpürgesiz cadi, 18.04.2006 01:31 ~ 16.03.2007 02:53)
  2. keyif kahyasına bile taş çıkartabilecek kahya versiyonu.
    #176855 (cikarinbeniburdan, 18.04.2006 01:35)
  3. atilla atalay' ın sersemleten kitabı..
    son sayfaya gelinse bile bitmeyecektir, elde-çantada-komidinin üst çekmecesinde ilk 11 deki yerini sürekli koruyacaktır..
    #3754991 (kaligrafdoktor, 01.08.2008 15:17)

© 2008 - uludağ sözlük

hayaller kahyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayaller kahyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayaller kahyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilkokulun vazgecilmezleri » gordugum ruya » ats2 » baklava » milli egitim bakanligi bursu » resmi nikah » evin » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » endise » ne mutlu humanistim diyene » kadin dedigin budur » imhotep » dudak yolmak » var misin yok musun george bush » m m m » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » izmirli kizlar » realpolitik » aydogan babaoglu » lost un en guzel bayani » pkk teroru » reel politik » akp nin 5 yilda sattiklari » katy perry » zuvvar » serkan balci » 3 puanli sistem » here comes the sun » kati kurallarla guvenli arama » aktutun karakolu