hayalkuruyorummutluoluyorum 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2714887 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 19.12.2007 08:23)
  2. hayatın anlamını kendi çapında bulmuş olan yazar.**
    #2716522 (cofdi, 19.12.2007 17:44)
  3. (bkz: en iyisini yapiyorsun)*
    #2716526 (Ohrschmerz, 19.12.2007 17:47)
  4. peki sonra hayallerinin çok uzağında yaşamaya çalıştığında göt oluyor musun? yoksa kaybetmeyi hayatın kuralı mı sayıyorsun? sen napıyosun ya... naptın hemşehrim hoooppss dediğim yazar insanı..

(bkz: hosgeldin)
    #2716542 (nickerim, 19.12.2007 17:52)
  5. hoş bulmuş yazar. teşekkürler herkese. ayrıca bazen göt olmuyor değilim ama güzel bir şey hayal kurmak, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak.
    #2745514 (hayalkuruyorummutluoluyorum, 25.12.2007 19:10)
  6. hani bilgisayar pek meşhur değildi eskiden tanıtım cdleri olurdu ya;
    (bkz: windows 98 öğreniyorum)
    (bkz: microsoft work 2000 öğreniyorum) gibi, bana fena halde onları çağrıştıran nicke sahip yazarcan. e sözlükte epeydir yazıyorum bir hoşgeldin demek bize de düşer sanırım, hoşgeldin...
    #2745601 (goodboy, 25.12.2007 19:25)
  7. hayalkuruyorummutluoluyorum diyen yazar arkadaş, kolay gelsin. bizede öğret şu işin sırrını bizde mutlu olalım.
    #2745720 (europan, 25.12.2007 19:48)

© 2008 - uludağ sözlük

hayalkuruyorummutluoluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayalkuruyorummutluoluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayalkuruyorummutluoluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » cizlavet » dede » kurt coban » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » ankaraguclulerin saraba dusmesi » total war » vefat ilani » homecoming » abbate » akilli fisler » ertugrul saglam » t bag » ikinci bayezid kulliyesi » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fringe » kizilay » 24 kasim » banu guven » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » akabe » sozlukteki fenerbahceliler » tevessul etmek » mehmetcigin katili amerika » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » bu ne bohem ya » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » mantar » asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin