hayali bile insani dinlendirmeye yeter 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayali bile guzel
  2. hayali yi bile mezarindan kaldirmak
  3. akilliya tek kelime bile yeter
  4. yurdum insani profesore bile kok sokturur
  5. yeter yeter oleceksek olelim
  6. taca cikacagini bile bile topa depar atan futbolcu
  7. yanlis oldugunu bile bile yanlisi savunan insan
  8. silinecegini bile bile basliga entry giren yazar
  9. okunmadigini bile bile yazmaya devam eden yazar
  10. sevgilisi olan bir kiza bile bile yazan erkek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kralice sureyya » agaclarla konusmak » gumushane nin tarihi eserleri » bir kuvet hikayesi » ekran klavyesi » ingilizceye giren turkce kelimeler » votka » lebron james » sozluk yazarlarindan aforizmalar » abdullah gul » mririan » chatwalk ta bir yerde » yapma cocugum yapma evladim » josef levon capan » 34 mmt 09 » gulay eralp » prisoner » somut » vecihi » peg bundy » stand upcilar icin oneriler » ehl i dil » azot fiksasyonu » ankara universitesi bahar senligi 2008 » maliyet dusurme » minibuse binerken biss diyen teyzeler » yeni hayat » gulben ergen le surpriz » kalbe ben a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa