hayalettin 

kapat
  1. bazı haber sitelerinde yüzü sır gibi saklanan kişidir.

kardeşim bu adamın adı nedir? * sanı nedir? bu zamana kadar ne oynamış da ne kadar kazanmıştır? bunların hiçbiri ortalıkta yok.
    sanırsam iddaa nın kendi başına element uydurmasından başka bir şey değil zira ikide bir yok efendim "iddaa şöyle iyi böyle güzel oynayın bik bik bik" konuşuyor.
    #4315822 (buyuyunce moderator olucam, 04.12.2008 12:40)
  2. 05 caner çıkmasından korktuğum iddaa nın reklam maskotu.
    #4315830 (notrinova, 04.12.2008 12:42)
  3. komedi dünyasıdır. hem de bir başına!
    (bkz: bu ne la)
    #4315840 (galapagoslu iguana, 04.12.2008 12:46)
  4. bana iddaa yı anlat adlı kitabı yakın zamanda piyasalara çıkacak potansiyel fenomen.
    #4315844 (notrinova, 04.12.2008 12:46)
  5. (bkz: hayrettin bi olay)
    #4316106 (batmanli batman, 04.12.2008 13:54)
  6. - abi duydun mu ?

+ yine ne yumurtlayacan olm.

- hayalettin`i dün cuma namazinda görmüsler.

+ hadi canim.

- vallahi abi ya,hemde müezzinmis.

+vay ...mina koyim

-noldu abi, hüzünlendin birden

+ nasil hüzünlenmeyim olm. babam zamaninda imam hatip oku demisti de istememistim ,hay kafama sicayim.
    #4462652 (Aufwiedersehen, 03.01.2009 21:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hayalettin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayalettin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayalettin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hayalettin. Copyrights of the articles are belong to their authors.