hayalet dalgalar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dalgalar
  2. vurun dalgalar
  3. sismik dalgalar
  4. begum dalgalar
  5. elastik dalgalar
  6. boyu kisa dalgalar
  7. bir hayalet
  8. hayalet
  9. hayalet ucak
  10. hayalet secim

© 2008 - uludağ sözlük

hayalet dalgalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayalet dalgalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayalet dalgalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sohodo » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » siyah beyaz olum yasam » necaset » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » cagla kubat » kim en yakinindakini taniyabilir ki » muhalefetten destek istemek » genelkurmay baskanligi » northwich » pkk teroru » turk muhendis ve mimar odalari birligi » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » polisle catismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » peceteye recete yazan doktor » degisik yasam felsefeleri » tirto » osurunca guller acardi yuzunde » alf » tatar colu » basbug mustafa kemal ataturk » biz de mi lost olsak » pilsener » kara kara badem gozler » sevgilisine kedi hediye eden satanist » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » sebastian leto » kaleci sacli adam » yusuf simsek