hayal mahsulu ulke 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayal mahsulu
  2. surekli kabus gormekten hayal kuramayan ulke
  3. medya mahsulu
  4. zevksiz gecenin mahsulu
  5. fucur mahsulu cocuk
  6. hayal kirikligina ugramaktansa hayal kurmamak
  7. aptal kutusunun aptal kukusu mahsulu genc
  8. hayal mahsulusunuz hayal
  9. ulke ol
  10. bu ulke

© 2008 - uludağ sözlük

hayal mahsulu ulke başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayal mahsulu ulke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayal mahsulu ulke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ortadogu » banka sinavinda gozlem yapmak » iyiler siyah giyer » charlie chaplin » eksi oy almak » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » rosa parks » mental map » max payne 2 » sokullu » fenerbahce » football tycoon » somnium obmutum » ben garanti cennete giderim diyen insan » vicdan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » bon iver tarzi baslik acma rehberi » mutlulugun tek yolu yoktur » msn de aglamak » el kurutma makinesi » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » yabanci dil » yeddiemin » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » adiyaman » huznun isyan olsun » gemicik » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » tehlikeli saplanti » ersin karabulut