hayal kahramanim benim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayal kahramanim
  2. kahramanim benim
  3. ahmet kahramanim benim
  4. kahramanim
  5. yikmayi dusunuyorum o halde kahramanim
  6. hayal kirikligina ugramaktansa hayal kurmamak
  7. senin malin benim benim malim benim
  8. hayal mahsulusunuz hayal
  9. hata benim gunah benim suc benim
  10. bostan benim belletirim kic benim elletirim

© 2008 - uludağ sözlük

hayal kahramanim benim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayal kahramanim benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayal kahramanim benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kadinin en masum oldugu an » mufteri her zaman haklidir » philosophia » platonik ask » dinde mantik aramamak » july4th sirin » kara mancar » turbanin uzerine kask takmak » tarumar » vapurda aglamak » beyaz kale » cemil cicek » birinin gogsune yaslanip aglamak » al yesil dokun anneler » minik mavi balina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizliktan korkan insan » halki ekonomik kriz ile korkutmak » bana fenerbahce mi geri verin » izmitspor » the best damn thing » vice captain » scooterda aglamak » isvecli sirin » medeniyetler ittifaki » ali baris kurt » atesikus » penisi fermuara kistirmak » 21 yuzyilda hala mantigi » vay amina koyim » devrimciye sovenin de devrimci olmasi