hayal gucu genis smayli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayal gucunun fazla genis olmasi
  2. hayal gucu
  3. insanin hayal gucu
  4. irade ve hayal gucu
  5. hayal gucu mimarlari
  6. hayal gucu havuzu
  7. az imkan bol hayal gucu
  8. guzel annemin hayal gucu
  9. hayal gucu sinir tanimaz
  10. hayal gucu duzenin dusmanidir

© 2008 - uludağ sözlük

hayal gucu genis smayli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hayal gucu genis smayli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayal gucu genis smayli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neverending nigtmare » 2 eylul » sercan » sezen aksu » 13 eylul 2008 ankara iftar zirvesi » nikini cok sevdim haydi cikar bebegim » world of warcraft the wrath of the lich king » senin annen bir domatesti yavrum » oruc » recep tayyip erdogan in msn i a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games