hayal gibi 3 

kapat
  1. goksel baktagir'in beni benden alan yeni albümüdür. albümde sanatçıya baki kemanci, ozer arkun, serhan yasdiman, yurdal tokcan'ın yanı sıra sanatçının da üyesi olduğu istanbul sazendeleri grubu eşlik ediyorlar.

1. Gülru
    2. Huzur Akşamı
    3. Kar Tanem
    4. Boş Kumsal
    5. Aşk Masalı
    6. Ağlama
    7. Müzik Kutusu
    8. Naz
    9. Sevda Yolları
    10. Yaz Aşkı
    11. Turkuaz

(bkz: hayal gibi 2)
    #3396934 (stalker, 14.05.2008 17:03)
  2. az evvel dinleme şansı bulduğum, akıllıyı delirten, deliyi akıllandıran bir albüm olmuş.
    (bkz: göksel baktagir)
    #3437054 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 23.05.2008 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

hayal gibi 3 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayal gibi 3 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayal gibi 3 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antonio graves » facebook okey » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » saba tumer » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » cigdem » kablo internet » yasli teyze » tatar colu » blog 27 » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » akasha » yabanci dil bilmek » metin oktay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanindaki var ya » i want you she s so heavy » x takimi taniyalim » gogusleri 33 kilo olan kadin » rafael benitez » sac dokulmesi » starbucks » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » guler erkan » aramaya inanmayan ibne » sinan guler » ribozom » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » rock station