hay sokayim boyle serbest cagrisima 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sokayim boyle ise
  2. boyle gelmis boyle gidecek korkarim valla
  3. dna na sokayim
  4. ne boyle sevdalar gordum ne boyle ayriliklar
  5. boyle ikrar ilen boyle yolunan
  6. zihniyetine sokayim
  7. musteriye sokayim
  8. cibiliyetine sokayim
  9. tanimina sokayim
  10. sanatina sokayim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

hay sokayim boyle serbest cagrisima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay sokayim boyle serbest cagrisima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay sokayim boyle serbest cagrisima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hay sokayim boyle serbest cagrisima. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » arjen robben » karpuzkabugu » salvatore di stefano » sadece turkiye de gorulen olaylar » kacak kelebek » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » no promise » gezilesi internet siteleri » silik entry havzasi » montajelemani » cek git bebegim » mukemmeliyetci » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » metafizik cagrisimlar » ateizm » trt » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » ekonomik kriz » cut » fever 103 » korkak ruh » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » elle tu l aimes » desiderato » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cupvid » become a legend » huseyin altuntas » kriz teget mi gecti delip mi gecti » lezce com