hay kapalilar kadar tas dussun kafana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk kadar kafana tas dussun
  2. x kadar tas dussun basina
  3. akp kadar basiniza tas dussun
  4. x kadar tas dussun basiniza
  5. kadin kadar basina tas dussun
  6. basina benim kadar tas dussun
  7. merve kadar basina tas dussun
  8. hosting kadar tas dussun basina
  9. facebook kadar tas dussun basiniza
  10. benim kadar tas dussun basina

© 2008 - uludağ sözlük

hay kapalilar kadar tas dussun kafana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay kapalilar kadar tas dussun kafana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay kapalilar kadar tas dussun kafana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osmanli devleti » birinin gogsune yaslanip aglamak » mevsimsiz kar » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » emmeli gommeli basliklar » 5 m migros » sakarya universitesi » cebit » ilhan berk » bedevi kulturu » olimpik havuz » deniz feneri dernegi » the beatles brotherhood » medar i iftihar » superseks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu siteye erisim engellenmistir » utopik kiz » dave matthews band » cuzdanda bulunan zimbirtilar » genc sabri saci » fenerbahce taraftari » altinyemis » cherry garcia » the enemies of reason » biz adanaliyik kebabi severik » ferhat » kredi karti » porcelain » akyaka » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi