hay kafama sicayim 

kapat
  1. akılsızca yapılacak her durumda insanın kendisine fena halde kızdığı anda söylenesi cümle.
    #177571 (kassandra, 18.04.2006 12:08)
  2. bu tip insanlar, kulağından da tuvalet kağıdı çıkarabilmektedir.
    #177579 (trablus, 18.04.2006 12:10 ~ 12:11)

© 2008 - uludağ sözlük

hay kafama sicayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay kafama sicayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay kafama sicayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk ihtiyar heyeti » lafmacun org » beyazit ozturk e ayar veren teyze » fc nitra » revenge » 3rd rock from the sun » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » rap vitamin » will you still love me in the morning » adam olacak cocuk » divide et imperium » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » ney calmaya borozan ile baslamak » chronophilia » strong and smart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaratici kufurler » evlilik kredisi » sozlukteki sabetayistler » deniz yilmaz » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » dertleri zevk edindim » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » ultima online » ucu bir arada » media markt » iliskilerde yas farki » cok gizli irak raporu » hadi uyuyalim » lynyrd » san dimas