hay ben boyle hayatin taa a k 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben boyle hayatin
  2. msn de boyle hayatin aq yazan gencler
  3. boyle gidersen yazarlik hayatin uzun surmeyecek
  4. boyle gelmis boyle gidecek korkarim valla
  5. boyle ikrar ilen boyle yolunan
  6. ne boyle sevdalar gordum ne boyle ayriliklar
  7. boyle basliga boyle entry
  8. boyle gelmis boyle gider
  9. boyle demokrasiye boyle kale
  10. boyle basa boyle tarak

© 2008 - uludağ sözlük

hay ben boyle hayatin taa a k başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay ben boyle hayatin taa a k ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay ben boyle hayatin taa a k nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » ercan » sirince » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » japonyaca » mufteri her zaman haklidir » soul » bon iver tarzi baslik acma rehberi » july4th sirin » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » ua pasali » radyo sol » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » vice captain » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk aile yapisi » 6 pas » complicated » ikinci kadin » ikimize » sozlukte gay var » imhotep » adanali » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » yaprak dokumu » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » akyaka » ned flanders » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » oral ozer