hay allahim nelerle ugrasiyosunuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nelerle ugrasiyorlar
  2. haram helal ver allahim kulun yer allahim
  3. hey allahim ya
  4. of allahim of
  5. ver allahim ver
  6. ben allahim
  7. ver allahim ver ver allahim ver
  8. allahim
  9. allahim yarabbim
  10. allahim guc ver bana

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

hay allahim nelerle ugrasiyosunuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay allahim nelerle ugrasiyosunuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay allahim nelerle ugrasiyosunuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hay allahim nelerle ugrasiyosunuz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sadece turkiye de gorulen olaylar » yaran entry silinme sebepleri » kacak kelebek » salvatore di stefano » arjen robben » gezilesi internet siteleri » montajelemani » atan alir spor » silik entry havzasi » bugun » sikune ciden sikulur » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » ingiliz istihbarat orgutleri » adriana lima » left 4 dead » ceylin » edge » uzak » motorola f3 » sin kaf li konusmak » vicortus » stt » maada » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » oda tv » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » simdilik sadece bekleyecegiz » kafir kesen musluman kedi » nephente