hay agziniza saglik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agziniza afiyetle veriyoruz
  2. otobuste agziniza sican amca
  3. coban tutsun aysun soksun agziniza
  4. agziniza sicip sicip helallik isteyen tip
  5. dev saglik is
  6. saglik as
  7. saglik
  8. once saglik
  9. saglik gov tr
  10. saglik merkezi

© 2008 - uludağ sözlük

hay agziniza saglik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay agziniza saglik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay agziniza saglik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dizartri » bakrac » amnezi » jet ali » yeni uu otomasyon sistemi » afrodizyak » jigga » selim bolukbasi » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » no tanri no cry » divide et imperium » kazim koyuncu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilinc sislenmesi » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » 1 gun gecti unutamadim seni » the dive from clausen s pier » two seconds in life » burak ozcivit » ugur dundar » uludag sozluk » karsiyaka » omer faruk eminagaoglu » agla sevgili yurdum agla » insanin basina gelebilecek en kotu olay » sarkilardaki mantik hatalari » online