hay a k ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

hay a k ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hay a k ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hay a k ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hay a k ya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » kacak kelebek » arjen robben » karpuzkabugu » silik entry havzasi » gezilesi internet siteleri » no promise » montajelemani » inheritance vice » abdullah gul » ctrl u » sicagi sicagina » yaziklar olsun » everybody s trying to be my baby » celali » pozcu » takas » universiade erzurum 2011 » sevil » cicek acan kaktus » evrim teorisi » sadece yildiz bakiniz okumak » tipta uzmanlik sinavi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ankara da bir surrealist melih gokcek » we are motorhead » tavla » cakma chp liler » fenerbahce vs galatasaray