havuzda kung fu yapmak 

kapat
  1. uzun uraşlar ve denemelerim sonucu dötümden uydurduğum çok zevkli sporlardan biri. iki kişi derin bir havuzun dibine girer ve başlarlar dövüşe. her vuruş orjinal ağır çekimdedir.* ayrıca kendinizi jet li gibi hissedersiniz ve acaip gaz olursunuz. uçan tekmeyi yavaş çekimde bir atarsınız adam uçmaya* başlar o şekil yani. suyun yüzüne ilk çıkan müsabakayı kaybetmiş sayılır.
    #2191532 (replica, 24.08.2007 18:29)
  2. döner tekme atana kadar canere * dönme olasılığınız yüksektir.
    #2191550 (nickinosuke, 24.08.2007 18:32)

© 2008 - uludağ sözlük

havuzda kung fu yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. havuzda kung fu yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havuzda kung fu yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir konu sec sohbet edelim » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » misvak » reel politik » volkan arslan » ryan o reily » oteki » diogo luis santo » kadinlari cekici yapan detaylar » anti din ekibi » karakol » zall in buyuk acmasi » elven blood » while my guitar gently weeps » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tchibo » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » leite ribeiro adriano » cool tequila » unutma » garip yemek zevkleri » katy perry » baklava » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » 12 ekim 2008 » sut atmadan gol olmaz » dagdan gelmis ayi » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak