havuc un buyumesi 

kapat
  1. -havuç neden büyüdü?
    -yiyesin,vitamin alasın diye büyüdü.
    -o havuç deil diğer havuç
    -hönk
    #3852027 (ejvatery, 22.08.2008 00:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

havuc un buyumesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. havuc un buyumesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havuc un buyumesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about havuc un buyumesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kafir kesen musluman kedi » radyo sol » arkadasa asik olmak » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » mutsuzken surekli uyuma istegi » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » rast pesrev » dexter morgan » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » ayici baryam » ahmet hakan coskun » husnu bile gelse senlendiremez » child » bir kac iyi insan » allegori » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » sonsuz nur » yaran dil surcmeleri » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » tipta uzmanlik sinavi » objebi » kadin erkek esitligi » george best » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » rock dinleyen apolitik genc » ingiliz istihbarat orgutleri » pasamiz cok sakacidir da » kafama sikar giderim » atlas » keskin sirke » baskadir baska » sozluk yazarlarinin itiraflari » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar