havsa 

kapat

1. edirnenin bir ilçesi.
    #650569 (plazmodium, 20.09.2006 13:05)
  2. edirnenin 27 km uzakliktaki ilcesi. durun bi animi anlatayim burasiyla ilgili de ne guzel yer oldugunu anlayin; edirneye araba bulamadim otobus firmasindaki adamin gaziyla havsa ya gidip orda biraz bekleyip, cay corba icip 4 gibi ilk servisle edirneye gecmeyi denedim. saat 2.30da indim o saatte acik hicbi yer bulamadim edirne arabasi da yoktu haliyle. bi seyyar kofteci varmis gittim ordaki 3 5 kisinin arasina daldim sohbet muhabbet derken ordaki abi beni edirneye birakti 5 kurus para falan da istemedi. sevenler kavussun dedi. gozlerim doldu valla. iste boyle de guzel insanlarin memleketidir. ellerinden opuyorum abim.
    #4262220 (hebeley episode III, 21.11.2008 22:14)
  3. (bkz: havsala)
    #4262237 (oyalanma, 21.11.2008 22:17)
  4. ABALAR
    ARPAÇ
    AZATLI
    BAKIŞLAR
    BOSTANLI
    ÇUKURKÖY
    HABiLLER
    HASKÖY
    KABAAĞAÇ
    KÖSEÖMER
    KULUBALIK
    KUZUCU
    MUSULCA
    NAiPYUSUF
    NECATiYE
    OĞULPAŞA
    OSMANLI
    SÖĞÜTLÜDERE
    ŞERBETTAR
    TAHAL
    TAPTIK
    YOLAGELDi

adlı köylere sahip bir edirne ilçesi.
    #5120357 (suunddavaska, 29.04.2009 17:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

havsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. havsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about havsa. Copyrights of the articles are belong to their authors.