havent 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

© 2008 - uludağ sözlük

havent başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. havent ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havent nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soruya bak » lupelius » mmorpg » marti cigligi » radyo limon » andy mckee » bu son olsun » sozluk yazarlarindan aforizmalar » axxo » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » araba ile universiteye gelip hava atmak » uludag sozluk moderator secme ritueli » ilaniask » anhedoni » john starks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » feather geranium » arka sokak » disko krali » kursuni renkler » yarim » defendant » uludag sozluk hakkinda ne dediler » tropic thunder » nasyonal sosyalizm » hursit tolon » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » ugur demirpehlivan » yarim anu ben aglarim » rod stewart dinleyen seriatci » el dorado