havada 

kapat
  1. Burada
    duvar ile direk
    arasında asılı,
    sallanıyorum

Kenarlarım yırtık
    parçalarım sarkık
    içim patlak.

Burada
    geçmiş ile gelecek
    arasında gerili,
    sallanıyorum.

Saatlerim çarpık
    günlerim çatlak
    yılım yitik.

Sözcükler gelip geçiyor içimden
    anlamsızlığa doğru,
    eylemler gelip gidiyor elimden
    çaresizliğe doğru.

Boşalıyorum
    burada
    hiclik ile yokluk
    arasinda...

(bkz: Oruç Aruoba)
    (fatal, 30.06.2007 20:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » running up that hill » norvecli balikci » kocamustafapasa » odtu kutuphanesi » aziz amca game over » peskestepe » transfer politikasi » ernest everhard » issizlik krizi » gassal » hop osurup hop kalkmak » 17 yas » tara reid » vurursa gol olur » hataliyim sikiyosa ara » 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » truman capote » havva nin adem in ruh haline etkisi » turk standartlari enstitusu » oyundayim » black metal suicide » tezkereci » okan yuksel » ad hominem » hamdi bey e tesekkur etmek » apaci » zorbey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa