havada pandik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pandik
  2. pandik atmak
  3. apis pandik
  4. pandik atak
  5. tarihte atilan ilk pandik
  6. karabasana pandik atmak
  7. pendik te pandik yemek
  8. pandik yiyerek olgunlasan kiz
  9. kuslara pandik atmak
  10. sozluge pandik atmak

© 2008 - uludağ sözlük

havada pandik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. havada pandik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havada pandik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» youtube » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » kadin » sabah » yalnizligin anlasildigi anlar » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » falyanos » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » joneca » unknown artist » osman pamukoglu » bara » askere merhamet vatana ihanet » duygulari serbest birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » bobiler org » erkek » fifa 09 » mutlulugun resmi » sozlukteki mal kizlar » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » world of gypsy music » ahbap cavus iliskisi » deli fuat pasa » tony joe white » sokak kedileri » bir olcu birimi olarak bir milyon » cete savaslari