havaci 

kapat
  1. Hava Kuvvetleri'nde görevli askeri personel.
    #695978 (timsah48, 05.10.2006 16:06)
  2. biz karaci degiliz ki her dagda bir lesimiz olsun,
    biz denizci degiliz ki her limanda bir sevgilimiz olsun,
    biz havaciyiz guzelim, birak da biraz havamiz olsun.
    #1309560 (Bohemian Rhapsody, 15.02.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

havaci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. havaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu havaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » for godnesses sake » adiyaman » somnium obmutum » moskova » rapid share » turk silahli kuvvetleri » reinkaos » deniz fidel che » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » higgs bozonu » bagirarak sevismek » bachelorette » sicarsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz tabya » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » akka » jargon yapmaya kasan yazar » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » paf » ikinci kadin » brad bellick » teknik ogretmen » isiniz bitince sifonu cekiniz » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » abd » atesle barut yan yana durmaz » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » beyaz show