hava sogudugunda yaninda bir hirka tasiyor olmak 

kapat
  1. insanı çok mutlu eden, güzel bir duygudur.Bütün gün taşıdıgınız hırka işte o an çıkar ortaya mertçe. *
    (Lauralanthalas, 08.05.2008 09:20)
  2. murphy yasalari'na göre mümkün olmayan durumdur.

- şemsiye taşıdığınız gün asla yağmur yağmaz.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 09:22)
  3. kadınların büyük çantalarının getirdiği bir avantaj biçimidir. yağmur yağdığında o çantadan şemsiye çıkar, arkadaş hastalandığında ped çıkar, üşüdüğünde de hırka çıkar. kendini süper kadın hissetmeyi sağlatan durumdur.
    (gLazada, 08.05.2008 10:28)
  4. bazı bünyelere * bir türlü oturmayan tedarikli olmak tan gelen bir davranış. *
    (no tengo lugar, 08.05.2008 10:32)
  5. sürekli depresyon hirkasi giyen bünyeler için gayet doğal bir eylemdir.
    (otep shamaya, 08.05.2008 10:33)
  6. (bkz: anne sözü)
    (bkz: ne olur ne olmaz)
    (bkz: anne sözü dinlemeyip üşütmek)
    (siyahdalya, 08.05.2008 15:05)
  7. (bkz: küçük mutluluklar)
    (felixdecat, 08.05.2008 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the godfather » megan fox » glokal » turk kizlarinin ayili pijama giyme takintisi » kovboylarin surekli kuru fasulye yemesi » odtu de kizlar teklif ediyormus » tolga gariboglu » tepesersemi » varto nun tarihi eserleri » anoreksia nevrosa » revolter00 » parametre » serenat » agin in tarihi eserleri » yalanci romantik » pinar » doris dorrie » picasso olmedi » keban in tarihi eserleri » emo » biri forward mi dedi » kor gozun gordugu » ulu sozluk » exelance » 14 aralik 1991 galatasaray besiktas maci » deeplomattt » guzel giyinmeyi marka giyinmek sanan zihniyet » semih senturk » iyi orta gol getirir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa