hava durumuna gore isportaci tahmini yapmak 

kapat
  1. hava durumuna göre işportacıların ne satacağını tahmin etmektir. örneğin yağmurluysa şemsiye, karlıysa atkı,bere,eldiven satmaları olasıdır.
    #3169603 (ben hep 17 yasindayim, 20.03.2008 23:27)
  2. (bkz: gol olur)
    #3908096 (derberker, 03.09.2008 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

hava durumuna gore isportaci tahmini yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hava durumuna gore isportaci tahmini yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hava durumuna gore isportaci tahmini yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » nvocc » wah pedali » citation x » aktutun baskininin videosu » erdal sarizeybek » direktman » cansiz hoca » adalet ve kalkinma partisi » robert terk » buyuk goguslu olup sutyen kullanmamak » poset gorunce deliren kediler » baslikla alakasiz entryler » sahsenem » charles bukowski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ece temelkuran » ticaret odalari » imla kurallarini bilmeyen yazar » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » poliuretan boya » star ana haber » project gotham racing » bagerbof » general krukov » ashtarte » yagmur yagarken uyumak » kutsala saldiriyorum oyle ise varim » james thomas » hikaye anlatan sarkilar » butun mallar toplandik msn zirvesi