hava atmak icin etrafa kiz donu serpistirmek 

kapat
  1. çok sikiciyim, her gün eve bi' manita atıyorum izlenimi yaratmak için yapılan kolpa bir hareket. kendilerine gıpta ile bakılmasını, cok cool biri gibi anılmasını isteyen fakat her gün eline patlayanlar yapar bunu
    #2972977 (martilarisevenadam, 08.02.2008 20:10 ~ 20:13)
  2. berkcan'ın zamanında piritigörl17'yi etkilemek için yapmış olduğu eylem.
    #2972985 (ben hep 17 yasindayim, 08.02.2008 20:12)
  3. her gün yeni bir modeli çıkan sapıklıktır.

08 şubat 2008 cuma gününün sapıklığı da etrafa kız donu serpiştiren erkektir.

diğer saçmalıklar için:
    (bkz: abazanın el kitabı)
    (bkz: nasıl sapık olunur)
    (bkz: kız olmadan hayatta kalma kılavuzu.)
    * * *
    #2973003 (devils advocate, 08.02.2008 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

hava atmak icin etrafa kiz donu serpistirmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hava atmak icin etrafa kiz donu serpistirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hava atmak icin etrafa kiz donu serpistirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar » msn botlari ile kufurlu konusmaya baslama esigi » gonzalez guiza » cebeci » yer 6 » basbakanin uc cocuk onerisiyle dalga gecmek » limon cicegi kolonyasi » yasak merve » batikent » everybody s gotta learn sometime a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci