hatunu ekip knight oynamak 

kapat
  1. yok abi valla ben değilim. hani eczaneye gidip prezervatif ya da bit ilaçı alacakken garip gelen bakışlara refleks olarak 'bi arkadaşa lazımdı' dersin ya, onun gibi bi durum var biliyorum ama değilim işte.

öncelikle knight isimli gerzek oyunu ele alalım, hayatımda bir kere oynadım. onda da oyunun solucan kesmekten ibaret olduğunu farkettim anda alt+f4 yaptım, kesmedi pc'yi kapadım, elektirik şartelini sırt kaşıma sopamla indirdim ardında da boşa giden kotama yandım. 3 gün ağladım o derece. işte o derece siklo bi oyun.(kendime not, o derece kalıbını sık sık kullanmamalıyım)

ama bu salak oyunu oynamanın gerzekliği, bu oyunuu oynamak için hatunun birini ekmenin yanında japon çükü gibi kalır. liseden bi arkadaşım(nezaket icabı, ne arkadaşı lan) hayatında ilk defa bir kızla konuşmuş, inanılmaz derecede çirkin ve itici olmasına rağmen ilginç bi şekilde o konuştuğu kız bununla buluşmayı teklif etmiş. sınıfta bize anlatıyor işte, övünüyor falan. ilk defa randevusunun heyecanını bizimle paylaşıyor. biz de dalga geçe geçe artık yarın olanları pazartesi anlatırsın diyoruz.

pazertesi oldu, sınıfa kahramanmış gibi girdi. o girişi gören ben bile, acaba kızı öptümü lan dedim. kimileri kesin s.kti diyordu. ilk tenefüs oldu, cete halinde yanına gittik, hacı anlat dedik.

- 78inci level yaptım.

ne diyo lan bu dedik, kesin bir kızla yanyana olmanın heyecanından kafayı yedi, hafızasını yerine getirmek için 'kızla lan, yaptınız' dedik.

- s.ktiredin kızı bea 78 yaptım diyom siz ne diyonuz.
    + telha kız
    - aga knight oynadım bütün gün, unutmuşum.
    + geri zekalı.

işte böyle insanlara sağ kolları bile fazla. keseceksin üstadım.
    #4256078 (luther, 20.11.2008 16:19)
  2. bu olayın daha öküzce versiyonu tarafımdan kız arkadaşın doğumgününde halı saha maçına giderek sergilenmiştir.
    #4256206 (jack daniels, 20.11.2008 16:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hatunu ekip knight oynamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatunu ekip knight oynamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatunu ekip knight oynamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hatunu ekip knight oynamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.