hatunlarin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunya guzeli hatunlarin aldatilmasi
  2. hatunlarin araba kullanis sekilleri
  3. hatunlarin camur guresi yapmasi
  4. besinci nesil hatunlarin asl mesajlari
  5. hatunlarin gobekli erkeklerden hoslanmasi
  6. tas hatunlarin yanlarindaki killi biyikli herifler
  7. hatunlarin yanlis adreslerden medet ummasi
  8. gotik hatunlarin ayagi kokar mi sorunsali
  9. turbanli hatunlarin cogunun guzel olmasi
  10. hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi

© 2008 - uludağ sözlük

hatunlarin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatunlarin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatunlarin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran baslik yonlendirmeleri » 2 saat icinde deprem olacakmis » borderline » caylakligi bitmis sozluk yazari » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » ephebophilia » gece iskencesi » fenerbahce » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » aksak tirtil » murat yildirim » apraksi » yalanci smiley » universiteye minibusle giren insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin zaman istemesi » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » sesli dusunuyorum ben » bayan sozluk yazarlari » yagmur altinda opusmek » gunumuz futbol ilkeleri » burda mi yersiniz paket mi yapalim » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » fwh » fight club izleyip vur bana diyen mal » deposit acount » physiologic autogynephilia » dakianus antik kenti » birak ya hu » teroru cozene odul verelim