hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi 

/ 3
kapat
  1. (bkz: arz talep olayı)
    #3373933 (mendoza, 09.05.2008 00:14)
  2. hatunların bu isteği her halukarda, piç erkeği kafakola alıp efendi erkek haline dönüştürme isteğidir.
    Bir nevi içgüdüsel devindirme.
    Hatunların piç erkekleri tercih sebebi, onlarıda efendi erkekler grubuna katmak istemeleridir.
    #3374000 (quexjem, 09.05.2008 00:32)
  3. zaman zaman haklı olabileceklerini düşündğüm tercihtir.
    bir kızın düşünceleri aynen şu şekildedir özetle, gerçektir, yaşanmıştır.

-ya o çocuk serseri, piç. ne işin olur öyle tiplerle senin?
    -iyi de diğerleri çok pisirik oluyorlar.
    -hmm.

ayrıca, erkekler de hani hafif mesref kızlardan hoşnamıyorlar mı? aynı mantık.
    #3374019 (devilscry, 09.05.2008 00:36)
  4. hatunlarin yumusak kalpli olmasindan kaynaklanan tercihtir. -yersen-

* ayy, hakan cok tatlisin, canim ya.. demek baban öldü..
    + evet melis.. uhuhu.
    * canim benim.. ben sana baba da olurum.. uzulme. uhuhu.
    #3374030 (KoPuSh, 09.05.2008 00:38 ~ 00:40)
  5. gönül bu, ota da konar boka da denilesi durumdur.
    #3374057 (Yazgan, 09.05.2008 00:44)
  6. Kızların kendi ağızlarıyla da söyledikleri gibi salak olduklarının * ispatıdır.

-Ben daha sert bir erkek istiyorum.* Ne kadar da salak mışım.Üç liralık regal yerine beş liralık pahalı marka almışım.
    #3374066 (Davutsu, 09.05.2008 00:45)
  7. var böyle birşey malesef. nedenini bir türlü anlayabilmiş değilim ama var böyle birşey. safkan bir piç olan ve hafta sonları dorockta sadece hatun bafilemek* için çalışan üniversiteden bir arkadaşım üzerinde yaptığım gözlemler sonucu artık adım gibi eminim ki kızlar piç erkeklerin diplerinde olmaktan feci bir haz duyuyorlar.

ama kızlarımızın unutmaması gereken birşey var ki, bu piç erkekler kızlara canım cicim çekselerde ertesi gün erkek arkadaşlarının yanına gelip "moruk dün gece hatunu çok feci bafiledim" demekten müthiş haz alıyorlar. evet, kıza canım cicim aşkım diyen lawuk insan, ertesi gün bütün olanları en ince ayrıntısına kadar arkadaşlarına anlatmakta hiçbir sakınca görmüyor.
    #3387557 (tornado of souls, 12.05.2008 15:32)
  8. ondan sonra ben neden evde kaldım diye ağlıyosunuz, müstehak size.

tanım : kızların efendi erkekleri sıkıcı bulup kendilerini uğraştıran erkekleri tercih etmeleri.
    #3387635 (yoga yapan mistiq kedi, 12.05.2008 15:49)
  9. nasıl erkekler zaman zaman takılıp kalmaktansa sevişip geçmeyi tercih ederlerse; kadınlarında aynı güdüsü devreye girebilir. bu bağlamda efendilik pirim yapmaz, aksi etki yapar.

bir nevi carpe diem devinimidir, fazla takılmamak* gerekir.
    #3387665 (luke skywalker, 12.05.2008 15:53)
  10. erkek olsun camurdan olsun diyen kadınlardır.
    #3387675 (okey oynamayan dorduncu selim, 12.05.2008 15:54)
  11. (bkz: hepimiz piçiz)*
    #3387679 (vurursa gol olur, 12.05.2008 15:55)
  12. Seçilim esasıdır aslında.Bu kadar karmaşanın olduğu,ekonomik durumunun zaten nasıl olduğu bilinen,cinsel dürtülerin her an bastırıldığı bu toplumda gidip de bir kıza hanımefendi öhöm tanıştığımıza memnun oldum,yüksek müsadelerinizle beni kaale alırsanız sizle serin bir yaz akşamı güneş batarken sahil koyunda elele yürüyerek bir külah çekirdeği paylaşmak isterim derseniz kendinizi kandırmış olursunuz.Herkes sizin bildiğinizi zaten bilmektedir.Önemli olan yeri ve zamanı geldiğinde hareket etmektir.Eğer farklı ve sıradışı dikkat çeken bir adam olacaksanız ilk önce mağlubiyeti hazmedeceksiniz.Kaybetmekten korkmayacaksınız.Her halinizle hissedecek bunu herkes.Sonra istediğinizi almak için atağa kalkacaksınız.Sonrası o insana kalmış.Artık ne kadar uğraşsanızda tercih meselesidir.Gene de tercih edilmeyebilirsiniz.Bu noktadan sonra saygı duymak lazım.Önemli olan hazmedebilmektir.Yaşam denilen şeyde sonuç beraberlikten başka hiçbişey değildir.Hiçbir şey sizin kadar önemli değildir.Önemli olan mantığı kaybetmemektir.Gene de piçlik veya efendilik kazanmanın garantisi değildir.Sadece ihtimallerin artacağı bir varsayımdır.Bu bir teoridir unutmayın.Kesin değildir.Hiçbişey için de değişmeyin ve kendinizi kaybetmeyin.Unutmayın herkesin ödeyeceği bir bedel vardır.
    #3777669 (Till Lindemann, 06.08.2008 10:31 ~ 12:26)
  13. efendi erkek hatun kişinin gösteriş yapmasına fazla imkan tanıyacak yerlere götürmez. Bir pastane, bir lokanta maksimum fasıl tarzı rahat ailevi ortamlara götürür. Ama diğeri bar disco, ihtişam'ı gözler ve hem gösterişe izin verir hemde sonrası için hatun kişinin konuşabilmesi için bol bol malzeme bırakır. Bu herif kişisi başka hatun kişilere sarkar, mal sahipliği gibi sahiplik takıntısı yapar ve sarhoş olur.*
    #3777720 (suran, 06.08.2008 10:48)
  14. kanımca, şu temel nedenlerden ötürüdür;

- piç erkekler, belli bir hedefe odaklı olurlar.
    - piç erkekler, bakımlı ve sağlıklı olurlar.
    - piç erkekler, zeki ve çevik olurlar.
    - piç erkekler, yakışıklı olurlar.
    - piç erkekler, tatlı dilli olurlar.
    - piç erkekler, komiklik yaparak güldürmeyi severler.

ama nedeeen! diyen efendi erkeklere duyurulur.
    #3777750 (liberalisticcommunist, 06.08.2008 10:56)
  15. bunun bir de (bkz: erkeklerin uslu hatun yerine pic tercihi) versiyonu vardır.
    #3777835 (suLtanveLed, 06.08.2008 11:20)
  16. Böyle bir tercihte bulunan kadının aklının sonradan başına geleceğine delalettir böyle bir tercih...Akılları sıra ben gezeyim tozayım, aşk yaşayım, heyecan yaşayayım sonra efendi adam bulurum diye düşünürler. Bilmezler ki kafası çalışan her erkek bu tür düşünce ve seçimleri görür ve böyle bir tercihte bulunan kadının aklı başına geldi mi o erkek çoktan vira demiştir.
    #3777866 (YATAGAN, 06.08.2008 11:27)
  17. düzgün, mülayim, terbiyeli yetişmiş kızların tercihidir. nedeni, kendilerinin yapamadıkları bazı şeylerin heyecanına varmamalarından kaynaklı, bu heyecanı tatmış kişilere ilgi duymalarından ileri gelir.

bazen tehlikeli olabilir.
    #3942433 (rs ne la, 10.09.2008 01:50)
  18. eğer her hatunun seçimi böyleyse, evlenmem .muğa goyim. *
    (bkz: bütün genellemeler yanlıştır)
    #3942451 (secret1907, 10.09.2008 01:52)
  19. facebook'ta bu yüzden adlarına grup açılan kızlardır.
    (bkz: kızlar hintliler gibidir, öküzlere taparlar)
    #3942461 (ne dedene nene de ne nenene dede de, 10.09.2008 01:56)
  20. belli bir yaş grubu için geçerli olan tercihdir, kaşlarını çizdiren, piercing takan, adam akıllı giyecek birşeyi yokmuş gibi don atlet sahneye fırlayan, hergün başka bir mankenle cirit atıp aslında cinsel yetersizliğini ört bas etmeye çalışan, belli bir yaş grubunun içinde yeni yeni ateşlenen ergenlik ısısını yükselten şarkılar yapan, popüler müzik sanatçılarınında etkisi yadsınanamayacak kadar büyüktür, o bar senin bu bar benim gezen, facebookda hayranı oldukları bölüme sanki hiç o ortamlardan çıkmıyormuş gibi, yatak döşek oralarda sabahlıyormuş gibi, sortie, cahide vb... mekanları profiline ekleyen, sosyalim havası veren, ana ata kim takar gel bana hayatını yaşa mesajı veren erkek gruplarınında payı yüksekcedir.

lakin yaş yirmi beşlerde ise, hiçte öyle olmayan bir durumdur.
    * * *
    ayrıca;

(bkz: sen rahat mısın ya) *
    #3942498 (hece ozturk, 10.09.2008 02:04)
  21. (bkz: efendi erkek ortam bilmez)
    #3942501 (lolita lempicka, 10.09.2008 02:06)
  22. ya kardeşim; pısırıksın, güvensizsin, çekingensin, eziksin yani. yani elinde olsa o piç dediğin adam gibi olmak için servetini feda edersin (tabii bir servetin varsa -ki yoktur) bir de gelmişsin kızların bu tercihine laf atıyorsun. ulan kız seni ne yapsın, sıkıcısın sen sıkıcı, bu kadar.
    #3942504 (sanirim osurdum, 10.09.2008 02:07)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jerusalemm » adini soylemeyen sevgili » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » sehid » agzi olu gotunden soguk olmak » vat di fak is goin on men » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » desti izdivaciniza talibim » blindness » pc » rengin soysal » yalnizim » ozkaymak » porcelain » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » uludagsozluk de temali reklam » facebook » ceci n est pas une pipe » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » smoke screen » zollinger ellison sendromu » ac dersen acarim christina aguilera » heresy » tom bombadil » nazli ilicak » slovakya » adsl faturalarindan bikmak » karin » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi