hatunla romantik olayim diye manyak gibi oturmak 

kapat
  1. afedersiniz ama mecburen manyak gibi oturmak demek zorunda kaldım. kelime bulamadım oraya..tamam cahilim..

genellikle sevgili ile evde film izlerken, dizi izlerken filmin romantik olması ve sizinde mecburen romantik olmanız gerekir. bu durumda dersiniz hadi beraber oturalım, yanyana olalım, üstüste çıkalım, elele tutuşalım..diyin işte birisini..

çok güzel ve romantik değil mi?

hayır değil efendim. başları güzeldir eyvallah ama sonralara doğru bir ızdırap olur ama cümleye dökülmez. kol uyuşur, bacak uyuşur, gaz vardır belki, her taraf tutulmuş ama gık yoktur. bakarsınız sevgili..çok rahat, başı omzunuzda, filmi seyrediyor, yanınızda olduğunuz için çok mutlu. hadi, az daha sıkayım, kasayım biraz daha dersin. belki çişi gelir, gazı gelir gidr o anda oturma şeklimi değiştiririm.

ı ıhh, cık..gitmez o sevgili..

kol mosmor olmuş, kalmış öyle, yaslanmış sevgili, yastık görevi görüyor sizin kol. o durumda romantizmi bozamazsınız,

-yaa kak git öteye..

diyemezsiniz. hayvan olursunuz, öküz olursunuz. en iyisi ''bi lavaboya gideyim ben sevgilim'' demek iyi gibi.

oturma şekli çok önemlidir efendim. romantik olucam derken kolunuzdan, bacağınızdan olmayın..
    #4302770 (www wwwwwwwwww www, 30.11.2008 23:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hatunla romantik olayim diye manyak gibi oturmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatunla romantik olayim diye manyak gibi oturmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatunla romantik olayim diye manyak gibi oturmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hatunla romantik olayim diye manyak gibi oturmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.