hatundan isterken emrah bakisi yapmak 

kapat
  1. akla gelen ve uygulanan tüm yatağa atma projeleri sonuç vermeyince son koz olarak yapılan hareket türü. hoş hiç bir kadın looser sevmez ama, anı anını tutmaz ki mübareklerin. gülşen bile şarkı yapmış baksana, '' ya tutarsa '' diye. o pozisyonda bırakalım denesin genç atılımcı arkadaşlar.

(bkz: olmaz olmaz deme olmaz olmaz)

-ya çok hayvansın emre, ben biliyorum senin niyetini
    +hınnnnnnnnn (kaşları üçgen yap, acıklı bak)
    -aa, deli ya hihihi bu surat ne be
    +dilenci değilim ben berna, n'acıma bana, pirahh çadırda yatan kardeşlerime süt götirmem gerekiyorr
    -ayh uludag'da çadır kuran bi aileyi de ilk defa duyuyorum, atma oğlum
    +karıştırma orasını kızım. abonman veriyim mi öğrenci, hınnnnn (daha pis acıklı bak)
    -hihi aklın fikrin alıp vermekte tabi. hadi seni kendi çadırınla başbaşa bırakıyorum ve yatıyorum canımm, babayy.. hihihi
    #1905783 (hosaf, 11.07.2007 01:27 ~ 01:33)
  2. emrah bakışı yerine ıslak köpek yavrusu bakışlarının da işe yaradığı görülmüştür.
    (bkz: ıslak köpek yavrusu bakışı)
    #1905789 (sirius, 11.07.2007 01:28)
  3. - verecek misin, bana kimse vermedi. (fonda vurmayin) şeklinde gerçekleşebilecek hadise.
    #1905792 (darksideofthepink, 11.07.2007 01:29)
  4. vereceği varsada olayın vermeme sonucuyla bitmeside muhtemeldir.
    #1905898 (bosniac, 11.07.2007 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

hatundan isterken emrah bakisi yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hatundan isterken emrah bakisi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatundan isterken emrah bakisi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk nin sitesinde d gezmis y aslan ve h inan » surtunmelerin ihmal edilmesi » radyo uludag » gozleriyle konusan sevgililer » golun oteki adi » sendustomexico » nargilenin bagimlilik yapmadigi yalani » emre belozoglu » karmanin 69 olmasi » cemcuk agizli uzayli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games