hattinizda x kontorunuz var 

kapat
  1. hattinizda x konturunuz var.telefonunuz bağlanacaktır.lütfen en kısa sürede kontur yükleyiniz.
    şeklinde devam eden turkcellin adam soyma yöntemlerinden biridir.her cümlesi için turkcell ayrı ayrı kalaylanabilir.* mesela
    - hattınızda x konturunuz var
    (bkz: insanları salak yerine koymak)
    - telefonunuz bağlanacaktır.
    (bkz: insanları tehdit etmek)
    -lütfen en kısa sürede kontur yükleyiniz
    (bkz: parasını verde yükleyeyim)
    (bkz: sana ne sana ne)
    #816556 (kirmizi baslikli kiz, 05.11.2006 01:27 ~ 01:33)
  2. - abi hattında x kontör kalmış senin
    + sen nerden biliyorsun lan?
    - kadın bangır bangır bağırıyor abi, telefonun bağlanacak ama en kısa zamandan yüklesen iyi olur abi
    + hay ben o kadının da senin de ....
    #816592 (trouble, 05.11.2006 01:34)
  3. x in yerine konulan sayı nedense insanın kafasına atar gibi vurgulu söylenir.
    #816605 (doksanüç, 05.11.2006 01:37)
  4. -hattınızda x kontörünüz vardır.
    -aa ne güzel
    -telefonunuz bağlanacaktır.
    -sağolasın be abla be aslansın sen. valla mahçup oldum şimdi bak.
    -ancak en yakın zamanda yeni kontör yüklemeniz gerekmektedir.
    -yapma yaa. ablacım param olsa yapmaz mıyım yav ayıpsın da işte şu sıra çok param yok nese....(arkadaş bi kere çaldırılır kapatılır)

anne--kim aradı
    - anne ben aradım arkadaşımı
    anne-- kim o arkadaş bööyle muhabet ettiniz.??
    - ha ? ne???

* diyoloğuna sahne olacak uyarı **
    #816610 (kutupsal form, 05.11.2006 01:38 ~ 01:41)
  5. -Hattınızda yalnızca 9000 kontör kalmıştır. Telefonunuz bağlanacaktır. Ancak en kısa zamanda yeniden kontör yüklemeniz gerekmektedir.
    -???
    #1392101 (nickyork, 09.03.2007 12:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hattinizda x kontorunuz var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hattinizda x kontorunuz var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hattinizda x kontorunuz var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hattinizda x kontorunuz var. Copyrights of the articles are belong to their authors.