hatta muhahahahahaaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hatta
  2. x hatta y
  3. hatta bir filozof der ki
  4. ikinci hatta kariniz var
  5. gaflet i delaletiyye ve hatta hiyanetiyye
  6. faturali hatta hatli demek
  7. haha puhahah hatta zuhahah
  8. yuruyen merdivende yurumek hatta kosmak
  9. megolomanliginda boylesi hatta daha da otesi
  10. mercilerden kocaman bir demet hatta celenk

© 2008 - uludağ sözlük

hatta muhahahahahaaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatta muhahahahahaaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatta muhahahahahaaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gaziantep » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » umursanmamak » ali riza yildiz » erkege tecavuz etmek » iu sozluk » balikesir » hakkari » for the girl » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » korkan kiz » zeki duyguluer » galatasarayli » limanla kavgali isyankar kaptan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail turut » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » turklerin elinde bir alman tacir » la traviata » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » sozluk u birakip facebook ta takilmak » halkevleri » zihniyetler bitmez evladim » bolu » jay jay justified » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » eksi sozluk » suat atesdagli » deniz fidel che » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar