hatta kendi hakkindan feragat edip ipodunu bana veren 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (3 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

hatta kendi hakkindan feragat edip ipodunu bana veren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatta kendi hakkindan feragat edip ipodunu bana veren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatta kendi hakkindan feragat edip ipodunu bana veren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» he imbayi ye imbo » sahadet getirmek » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » scurtel » turkey hill » lanli lunlu baslik ekolu » ville laihiala » amasya » ibibik » rui manuel trindade jordao » eksi oy almak » cihangir » jelena jankovic » tehlikeli saplanti » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » slaven rimac » tekin acar » jolly joker balans » toygar isikli » metallica » soganli sirkeli ayran » yaran fikralar » eskisehirspor » saldiray abi » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » ersin karabulut » desti izdivaciniza talibim » adanali » 12 gun tuvalete cikmamak » fernando chalana