hatta direk wagamama ya gidiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wagamama
  2. gidiniz
  3. siktiriniz gidiniz
  4. lutfen gidiniz
  5. agir tasitlar sagdan gidiniz
  6. x hatta y
  7. hatta
  8. hatta bir filozof der ki
  9. ikinci hatta kariniz var
  10. haha puhahah hatta zuhahah

© 2008 - uludağ sözlük

hatta direk wagamama ya gidiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatta direk wagamama ya gidiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatta direk wagamama ya gidiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bobross » there will be blood » ankara universitesi » kadin cantasinin icinden cikanlar » kareem said » yasak kadin » nba 2k9 » sisme koltuk » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » dr pepper » milan baros un fasist olusu » kucuk bir zafer kazanmak » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » toplu emo katliami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » arka siradakiler » kim en yakinindakini taniyabilir ki » bayer » meet me in montauk » sehit verince milliyetci olan toplum » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » fifa 09 » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » bunalti » domaldinho nun aziz baskanim bunu al demesi » umraniye » earthshaker » deprem