hatta bulunmayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zabaskometre bulunmayan ev
  2. dogada bulunmayan elementler
  3. herhangi bir yargida bulunmayan insanlar
  4. off tusu bulunmayan hesap makinesi
  5. evinde buyuk larousse bulunmayan aile
  6. lazim oldugunda asla bulunmayan seyler
  7. icinde nokia sarj aleti bulunmayan ev
  8. x hatta y
  9. hatta
  10. turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk

© 2008 - uludağ sözlük

hatta bulunmayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatta bulunmayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatta bulunmayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» askeriyedeki mali imkansizliklar » iktidarsiz jigolo » kaos gl » ahah » nerede bu devlet nerede pijamalarim » tabutta yarim vole » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » ankarali turgut » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » sacriter » east for west » yaprak sarmasi » rolex » tay tay » itouch » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nobran ne ya » hasan sas » the man who sold the world » bunu yapan turktur dedirten olaylar » goztepe » bekledikce guzellesen seyler » fenerbahce nin transfer politikasi » burdayim » man who sold the world » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » ekrem dumanli » siklopentanoperhidrofenantren » mantar » une belle histoire