hatta basit 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x hatta y
  2. hatta
  3. hatta bir filozof der ki
  4. ikinci hatta kariniz var
  5. faturali hatta hatli demek
  6. haha puhahah hatta zuhahah
  7. gaflet i delaletiyye ve hatta hiyanetiyye
  8. bakinizlarla yoldan cikmak hatta sapitmak
  9. mercilerden kocaman bir demet hatta celenk
  10. megolomanliginda boylesi hatta daha da otesi

© 2008 - uludağ sözlük

hatta basit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatta basit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatta basit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» engin ceber » bu siteye erisim engellenmistir » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » zor mac » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » 5 m migros » yaran baslik yonlendirmeleri » birinin gogsune yaslanip aglamak » the cosby show » rize » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » gunce » pablo escobar » metrobus soforu » angelica » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zorunlu gonulluluk » cennetten kovulan » cumali » antu com » agzi dolduran gulme efektifi » turk yolu » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » kujata » hard sun » sergen yalcin » karanlikta entry girmenin zararlari » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » exodus » yolun ortasinda yuruyen bayanlar