hatirlamiyorsam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

© 2008 - uludağ sözlük

hatirlamiyorsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatirlamiyorsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatirlamiyorsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fermantasyon yerine masturbasyon demek » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » imkb » eski sevgiliyi unutmanin yollari » az muhterem cok gotveren » entrynin kim tarafindan eksilendigini bilmek » sessiz kaliyorum cunku » minik mavi balina » kendim ettim kendim buldum » ekmeksiz yemek yiyen insan » 10000000000000000000 » yanlis anlasilmis sarki sozleri » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » sekeri buzdolabinda aramak » tim curry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlis anlasilan basliklar » yerdeki benzine yanan kibrit atmak » the sea inside » kirlisozluk » yaran diyaloglar » her gune bir dua » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » taraf gazetesi nin finansmani » seri eksi oy veren ibne » the idol » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » xentrix » tsk » birebir sozluk » one way trip