hatimmatik 

kapat
  1. digital ses kaydı ile kuran okuyan cihaz.
    (annabell lee, 08.05.2008 15:40)
  2. pili zayıflarsa adamın sesi travesti gibi çıkıyor.

güzzzelim arabca hiç sığar mı senin çin malı digital çipli cenabet kutuna?
    (feri ats, 08.05.2008 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hazreti muhammed yasasaydi » adanaliyik allah in adamiyik » kelebek etkisi » makul reddedilebirlik » english premier league » kurtlar vadisi pusu » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » alternatif var misin yok musun diyaloglari » solitaire » beklerken baska isler yapabilirsiniz » kalcasinda ben olan kizlar » ucmak icin guzel bir gun » alternatif spam mail senaryolari » sevmek benim neyime » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » teletubbies » igdir in tarihi eserleri » tartisma uzadikca artan desibel » uludag sozluk te moderator olmak icin gerekenler » islam deyince killanan insan guruhu » bir muzisyenin opeth ten ayrilma sebepleri » aclik kader olamaz » kuba » seovi marsi » akp yalanlari » kulp un tarihi eserleri » hileli zar » gs tv » sevisirken iki eli birakmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa