hatice aslan 

kapat
  1. uc maymun filmindeki başrol sahibi aktristtir.
    #3413422 (alone with everybody, 18.05.2008 17:41)
  2. en son babalar duyar adlı dizide evin büyük kızını, hallederiz kadir'in eşini * oynayan, en eski halini; trt dizisi ferhunde hanimlar'dan hatırladığım sağlam bir oyuncudur.
    #3413441 (disikartal, 18.05.2008 17:48 ~ 17:53)
  3. nurgul yesilcay'ın geçtiğimiz sene cannes'da yerlebir ettiği türk aktrislerinin imajını, şıklığıyla, güzelliğiyle, klasıyla toparlamış olan kadın.
    #3414311 (bendoktordegilimhekimim, 18.05.2008 21:26)
  4. yaşına (1962 doğumluymuş) rağmen üst düzeyde güzel, bakımlı ve de formda olan, iyi oyuncu, sempatik kadın. bu özelliklerine rağmen tam anlamıyla bir çıkış yakalayamamıştır ancak. olsundur, onu tanıyan zaten tanımaktadır.

"dugun sarkicisi" dizisinde de bir rolü vardır.
    #3414346 (filozofil, 18.05.2008 21:35)
  5. ilginç ve yapmacık gülümsemesiyle pozitif enerji yayayım derken itici olabilen hatun. hörül hörül kavga edip akabinde çiçekler böcekler şeklinde takılabilir ve sempatik olabilmek adına çok katılımcı olabilir.

tribünlere oynayan oyuncu.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    #3781820 (Spiritus Sancti, 07.08.2008 01:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hatice aslan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatice aslan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatice aslan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chinese democracy » gece sesleri » osmanli devleti » kufur etmeden kufur etmek » yaran msn nickleri » sergen yalcin » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » upside down house » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » cihangir » caca » gaziantep » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » unlulerin kisisel iletileri » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maskeli baloda kiyafet secimi » akyaka » okayi yamasika kombamba kombamba » one way ticket » gotik hatuna parmak atmak » uludag sozluk moderasyonu » berbere sac tarif etme sikintisi » paranormal phenomena » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » carriye roxalina » max payne 3 fall to the dark » islam » napan » mevlut erdinc