hatasiz yazar olmaz 

kapat
  1. hatasiz kul olmaz sözünün yazar icin uyarlanmis versiyonudur. tüm dil bilgisi kurallarini adi gibi bilen bir yazarin bile günü gelince sacma sapan bir hata yapabilecegini anlatan sözdür. cidden, düsününce hangimiz en azindan bir kere sacmalamadik ki..
    #1600693 (KoPuSh, 02.05.2007 22:49)
  2. top sakallı adam edasıyla "önemli olan hatalarına üzülmek değil, bunlardan sonuçlar çıkarmaktır evladım. öhhm" diye de desteklenebilecek durum.
    #3158336 (tripanazom, 18.03.2008 16:05)
  3. minibüs şoförü söylemi.
    #3158338 (akrep insani, 18.03.2008 16:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hatasiz yazar olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hatasiz yazar olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatasiz yazar olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hatasiz yazar olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.