hatali uretim 

kapat
  1. Fabrikasyon ürünlerin üretim aşamasında yaşanan aksaklıklar nedeniyle standart'tan farklı üretilmesi.
    #159203 (italiano, 09.04.2006 15:19 ~ 15:23)
  2. (bkz: defolu)
    #159209 (sadakatsiz, 09.04.2006 15:22 ~ 07.08.2006 02:35)

© 2008 - uludağ sözlük

hatali uretim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hatali uretim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hatali uretim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iliskilerde hep terk edilen taraf olmak » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » sicarken dinlenilecek sarkilar » robert frank » aglayan pinar » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » vajina gormekten bikmak » yilin en iyi boku » ncldlbz » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci