hastayim yalnizim 

kapat
  1. bestesi lemi atli'ya,güftesi de riza tevfik bolukbasi'ya ait olan hicaz eser.ama tabii üstad munir nurettin selcuk'tan dinlenmesi hararetle tavsiye olunur.kafa-kristal çizmeye birebirdir,dikkat etmek lazım.

Hastayım, yalnızım, seni yanımda
    Sanıp da bahtiyar ölmek isterim.
    Mahmûr-u hülyanım, câm-ı leb'inden
    Kanıp da bahtiyar ölmek isterim.

Bir olmaz emelin düştüm peşine,
    Vuruldum hüsnünün şen güneşine,
    Güzel gözlerinin aşk ateşine,
    Yanıp da bahtiyar ölmek isterim.

Tâliin kahrı var her hevesimde,
    Boğulmuş figanlar titrer sesimde,
    O güzel ismini son nefesimde
    Anıp da bahtiyar ölmek isterim.
    #203899 (prestij muzik ailesi, 27.04.2006 23:31)
  2. sevval sam'ın muhteşem bir şekilde yorumladığı eser.
    #1934678 (ziver, 14.07.2007 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

hastayim yalnizim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hastayim yalnizim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hastayim yalnizim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozel bir sirkette calismak » roberto carlos a verilmeyen sampiyonluk saati » bir erkegin heteroseksuel kalma gucu » grange christophe jean » yoldas ulu onder recep tayyip erdogan » ergenekon cetesinin iskencecisi fatih urek » ulkuculugun ideolojik arka plani » elle gol atan futbolcu » turkiye taskomuru kurumu » oruc tut sihhat bul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games